Avrotros bewegwijzering

Nadat wij het voormalige studiogebouw van de Radio Nederland Wereldomroep in Hilversum hebben voorzien van het nieuwe AVROTROS logo hebben wij ook de binnen bewegwijzering aangepast. ROAST Amsterdam creƫerde het interieur concept waarin de bewegwijzering naadloos moest passen. Wij hebben van meerdere simpele lichtbakjes een opgestapeld geheel gemaakt welke perfect de weg wijzen binnen het gebouw.

Uiteraard zijn de lichtbakken uitgevoerd met LED verlichting. De buitenkant is zwart gepoedercoat en ook de belettering is zwart. Omdat het gebouw een monumentaal pand is mochten we nergens fysiek een gat boren t.b.v. de montage. Vanwege deze reden hebben we alle lichtbakken voorzien van tape en montagekit.
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering
  • SignWise Projecten : Avrotros bewegwijzering