Avro Tros

Avro Tros

Klant

Projectinformatie

Het beeldmerk is uitgerust met witte LED en RGB LED. Dit zorgt ervoor dat het logo dynamisch is, net als de AvroTros. De andere doosletters zijn door ons voorzien van energiezuinige witte LED. Het geheel is uitgerust met een DMX besturing zodat de kleuren door de klant zelf in te stellen zijn.

In het voormalige studiogebouw van de Radio Nederland Wereldomroep in Hilversum gaan twee omroepen voortaan samenwerken. De fusie van de AVRO en de TROS is het gevolg van de door de overheid opgelegde bezuinigingen. Na de fusie gaat de omroep AVROTROS heten.

Dit project betrof voornamelijk de renovatie van het interieur waarbij wij de gehele binnenbewegwijzering hebben aangepakt alsmede enkele exterieur elementen om ook naar buiten te communiceren dat AvroTros dit monumentale pand heeft betrokken.

Hier hebben we onder andere unieke verlichte abri’s voor gemaakt. Signwise heeft alle productietekeningen gemaakt, de productie uitgevoerd en onze monteurs hebben alles ter plaatse in Hilversum gemonteerd.

Architectenbureau Claessens Erdmann uit Amsterdam zorgde voor het ontwerp.